NL Hosting  
 

NL Hosting maakt de Cloud Eenvoudig en Veilig    050-5714242

  NL Hosting  

 

NL Hosting Internet B.V. is een webhostingbedrijf met internationaal allure. Sinds ruim 15 jaar ontwikkelen, ontwerpen én hosten wij
webwinkels/websites voor een breed en divers scala aan nationale en internationale klanten. De accreditaties die wij de afgelopen jaren
hebben verworven, onderstrepen onze staat van dienst.

   
Afnic.fr Richt u zich naast de Nederlandse markt op buitenlandse markten? Dan is het kiezen van de juiste extensie van groot belang. Acfin is de officiële beheerder van de Franse extensie .fr. NL Hosting was de eerste registrar voor de .fr domeinnamen in Nederland.
DNS.BE DNS is de beheerder van .be domeinnamen. Bent u actief op de Belgische markt? Dan bent u bij NL Hosting aan het juiste adres. Sinds jaren zijn wij DNS registrar.
EurID Meer dan 3.5 miljoen websites bekronen hun Europese identiteit met een .eu domeinnaam. Overweegt u hetzelfde te doen? NL Hosting is officieel registrar van Eurid.
NLix Na het succesvolle AMS-IX werd in 2002 The Netherlands Internet Exchange [NL-IX] opgericht. In de ruim zestig datacentra in Europa wordt razendsnel en betrouwbaar internetverkeer gerealiseerd. Met twee aansluitingen maakt NL Hosting hier trots deel van uit.
Nominet

Nominet is dé aanbieder van .co.uk domeinnamen. Behoort de UK tot uw werkveld?
NL Hosting is registrar van Nominet sinds 2000.

Parallels Parallels is één van de wereldleiders op hostinggebied. Met meer dan 900 werknemers en vestigingen in Noord-Amerika, Europa, Australië en Azië heeft het sinds de start in 2000 een enorme groei doorgemaakt. Reden voor die groei is de introductie van 'Plesk': een revolutionair serverbeheer panel voor webhosting providers. Plesk betekende een enorme stap voorwaarts voor de hosting branche en NL Hosting is sinds het prille begin bij Parallels betrokken. Een partnership dat inmiddels is bekroond met de titel 'platinum partners'.
SIDN.nl Sinds meer dan 15 jaar is NL Hosting lid van Stichting Domeinregistratie Nederland, ook wel: SIDN. SIDN verzorgt de uitgifte en registratie van .nl-domeinnamen. In september 1999 registreerde NL Hosting de 100.000e .nl domeinnaam.
Ripe RIPE is een internationale non-profit organisatie die zich inzet voor een optimale werking van het internet. Om dit mogelijk te maken, wijst zij partners aan binnen haar servicegebied. Sinds 2000 is NL Hosting één van die partners. We hebben ip-adressen toegekend gekregen die het mogelijk maken dat wij overal ter wereld
een netwerk online kunnen plaatsen. Het heeft onze flexibiliteit en onafhankelijk nóg meer vergroot, waardoor we een nóg betere dienstverlening kunnen garanderen.
Telecitygroup Het succes van een webhostingbedrijf valt of staat met de juiste hosting-omgeving. Om dit te garanderen, beschikt NL Hosting over een eigen datacentrum bij het hoog aangeschreven Telecity in Amsterdam. Ons datacentrum voldoet aan de hoogste industriële standaarden (ISO 27001 en 9001 gecertificeerd) en is uitgerust met state-of-the-art netwerk apparatuur als juniper routers. Dankzij Telecity kunnen wij onze cliënten een optimale internet-toegang bieden.
   
   
   
   
   
   
   
   

 

 
Op alle offertes en diensten zijn de Algemene voorwaarden van toepassing, gedeponeerd onder
nr. 58377980 KvK te Groningen. Alle prijzen zijn excl. btw. © NL Hosting is een handelsnaam van CJ2 Development B.V. 1997-2021
 

De Cloud

Exchange hosting
Sharepoint hosting
Online BackupInternetverbinding:
Overzicht Internetverbindingen

Glasvezel Zakelijk
 

 

Webhosting:

Webhosting Zakelijk
Personal Hosting


Pakketten:
Linuxhosting (html, PHP, MySQL)

Windows 2012 hosting (asp, ASP.NET)

Domeinregistratie:
Domeinnaam verhuizen naar NL Hosting
Domeinregistratie informatie

Domeinnaam extensies:
NL Nederland
NL Domeinregistratie Budget Nederland
BE Belgie
BE Domeinregistratie Budget België
COM Domeinregistratie
ASIA Domeinregistratie Azië
AT Domeinregistratie Oostenrijk
CH Domeinregistratie Zwitserland
CO.UK Domeinregistratie Verenigd Koninkrijk
DE Duitsland
DK Domeinregistratie Denemarken
ES Domeinregistratie Spanje
EU Europese Unie

EU Domeinregistratie Budget Europese Unie
FR Domeinregistratie Frankrijk
GR Domeinregistratie Griekenland
INFO Domeinregistratie
IT Domeinregistratie Italië
MOBI Domeinregistratie mobiel gebruik
NET Domeinregistratie
NU Domeinregistratie
ORG Domeinregistratie
PL Domeinregistratie Polen

PT Domeinregistratie Portugal
TO Domeinregistratie


  

  CMS/Webwinkel:

Contao CMS Installeren
Cubecart webwinkel
Joomla installeren, hosting
Magento hosting, installeren
Moodle
OsCommerce Webwinkel

Prestashop
Website Baker
Wordpress hosting, installeren
Zencart hosting, installeren

Forum,  Wiki:
MediaWiki
PHPBB


Fotogalerij:
Coppermine

Gallery fotoboek

CRM:
Sugar CRM